ბისკვიტის ტორტი
დესერტი

ინგრედიენტები :
ავოკადო არტიშოკი ფეტა არაჟანი სულგუნი ყველი ატამი მარილი

        იგრედიენტები

 

  • 300  გრშევსებული ორცხობილა
  • 3  კვერცხი
  • 120  გრშაქრის
  • 200  გრრძე
  • 100  გრმზესუმზირის ზეთი
  • საცხობისაფუარისკონვერტი
  • შაქრისან შოკოლადის საფარი ან დეკორაცია გემოვნებით
  •                                                                       მომზადების წესი

დაჭერით ფუნთუშები ჭურჭლის დამამუშავებლის ან გადამამუშავებლის საშუალებით, სანამ არ შეიფხვრება. რეზერვი.

შაქარი და კვერცხები ჩაყარეთ თასში და ათქვიფეთ ათქვიფეთ, სანამ ქაფიანი და გათეთრდება.

დაუმატეთ რძე, ზეთი და საფუარი და კარგად აურიეთ ათქვეფილი.

ბოლოს დავამატოთ დაჭრილი ორცხობილები, რომლებიც ჩვენ გვქონდა დაცული და ავურიოთ სანამ ერთგვაროვანი ცომი არ გვექნება.

ჩაასხით ცომი ცხიმწასმულ და ფქვილმოყრილ ფორმაში ან დაფარული ცხიმიანი ქაღალდით.

განათავსეთ 180 ° C გახურებულ ღუმელში და აცხვეთ 35-40 წუთი. კბილის ჯაგრისით შეამოწმეთ, რომ ნამცხვარი კარგად არის შესრულებული. საჭიროების შემთხვევაში, აცხვეთ კიდევ რამდენიმე წუთი (ეს დამოკიდებულია თითოეულ ღუმელზე).

მოდით ტორტი გაცივდეს და დაამშვენოთ გემოვნებით, სანამ არ მოიხმართ.

გემრიელად მიირთვით