კალმარი სოკოთი და როზმარინით
ზღვის პროდუქტები

ინგრედიენტები :
ბადაგი სიმინდის ფქვილი აპოხტი ბერი თევზი ანდუი ქათმის ფეხი ბრინჯი ძეხვი ძროხის ხორცი ანანასი

    იგრედიენტები

  • მარილი და პილპილი გემოვნებით
  • როზმარინის ფოთლები, ნედლი - 10.00 ცალი
  • ზეითუნის ზეთი - 5.00 სკ
  • ნიორი - 1.00 კბილი
  • კარაქი - 70.00 გრ
  • თეთრი პური - 50.00 გრ
  • ხახვი - 1.00 ცალი
  • სოკო - 10.00 ცალი
  • დამუშავებული კალმარის ხორცი - 5.00 ცალი

                                                                                მომზადების წესი

1. დაჭერით ნიორი და როზმარინის ფოთლები. დაამატეთ მარილი, პილპილი და ზეითუნის ზეთი. ეს მასა მოასხით კალმარს.

2.დაჭერით სოკო და ხახვი წვრილნაჭრებად. შემდეგ მოთუშეთ კარაქში. დაამატეთ გაზავებული კალმარის ხორცი და მოურით კარგად, 3 წუთის განმავლობაში. მოაყარეთ დაფშვნილი პური, მარილი და პილპილი გემოვნებით.

3. შემდეგ, მზა მასა მოათავსეთ კალმარის გულში. უმჯობესია გადაიტანოთ გრილზე და შეწვათ 5 წუთის განმავლობაში.

 

გემრიელად მიირთით