რულეტი მარწყვით
დესერტი

ინგრედიენტები :
არტიშოკი ჩირი ჩირეული ქოქოსი აჯიკა მანგო

              იგრედიენტები

  •  2 ც კვერცხი
  • 2 ქილა შესქელებული რძე
  • 1 ჭიქა ფქვილი
  • 1 ჩ.კ სოდა
  • მოხარშული კრემი ( იხილეთ აქ)
  • 250 გრ მარწყვის ფაფა

                                                                                                 მომზადებაის წესი

ინგრედიენტები მოათავსეთ ჯამში და კარგად ათქვიფეთ. თუნუქის ფირფიტაზე დააფინეთ კარაქწასმული პერგამენტის ქაღალდი, გადმოიღეთ ცომი და თანაბრად გაშალეთ ქაღალდზე, გამოაცხვეთ წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში 5-7 წუთის განმავლობაში. გამომცვარ მასას წაუსვით მარწყვის ფაფა, გადაუსვით კრემი და გადაახვიეთ.

გემრიელად მიირთვით