სნიკერსი
დესერტი

ინგრედიენტები :
გარგარი გამა სოკო აპოხტი არტიშოკი ტკბილი იტალიური ძეხვი ბალზამიკო ყველი ბერი თევზი შებოლილი კალმახი შებოლილი ინდაური ქოქოსი აჯიკა ატამი მანგო

     იგრედიენტები

 

  • კვერცხის გული - 8 ცალი
  • შაქარი - 4 ჭიქა
  • დარბილებული მარგარინი - 1 შეკვრა
  • თაფლი - 2 სკ
  • მაიონეზი - 2 სკ
  • სოდა ძმრით - 1 ჩკ
  • ვანილი
  • მარილი
  • ფქვილი - 5 ჭიქა
  • სახამებელი - 1 სკ
  • ლიმონმჟავა
  • მოხალული მიწისთხილი - 2 ჭიქა
  • შედედებული რძე (მოხარშული ,,სგუშონი") - 2 ცალი
  • კარაქი - 300 გ
  • ვანილი

                                                            მომზადების წესი

8 კვერცხის გული გავთქვიფოთ 2 ჭიქა შაქართან ერთად გათეთრებამდე,დაუმატოთ 1 შეკვრა დარბილებული მარგარინი, 2 სკ თაფლი, 2 სკ მაიონეზი. 1 ჩკ სოდა ძმრით, ვანილი, დაახლოებით 5 ჭიქა ფქვილი უნდა მოვზილოთ რბილი ცომი, გავყოთ 3 ნაწილად გავაჩეროთ მაცივარში ნახევარი საათი. 8 კვერცხი ცილას დაუმატოთ მწიკვი მარილი, ამოვიყვანოთ 2ჭ. შაქართან ერთად. 1სკ სახამებელი, დანის წვერით ლიმონმჟავა. გავაბრტყელოთ ქაღალდზე (კალკაზე) ცომი გადაუსვათ ბეზე. გამოვაცხოთ 150-170 გრადუსზე. (ღუმელს გააჩნია) ასე ვაცხობთ სულ 3 ფენას. მიწისთხილი მოხალული 2ჭ. მე გავაფორმე დაჭრილი სნიკერსით. ზემოდან მოვასხათ რძეში ჩამდნარი შოკოლადი. (გამოვაცხვე 30სმ დიამეტრის ფორმაში). კრემისთვის დამჭირდა 2 მოხარშული შედედებული რძე (სგუშონი) 300 გრ. კარაქი და ვანილი.

გემრიელად მიირთვით