2 ცალი პომიდორი
2 ცალი პატარა კიტრი
1 თავი მწვანე ან წითელი ხახვი
ცოტაოდენი გატარებული ნიგოზი
1 კბილი ნიორი
1 ჩ/კ დაჭრილი მწვანე წიწაკა
1 ს/კ წითელი ღვინის ძმარი
ცოტაოდენი ქინძის და რეჰანის ფოთლები
1⁄3 ჭიქა წყალი
მარილი
დაჭერით პომიდორი და კიტრი და მოათავსეთ სასალათე თასში. სამზარეულოს კომბაინში ათქვიფეთ გატარებული ნიგოზი, ნიორი, ქინძი, მარილი და თხელი მასის მისაღებად დაუმატეთ ძმარი და წყალი.
მოასხურეთ მიღებული ნარევი სალათას და კარგად აურიეთ. მორთეთ მწვანე ხახვითა და დაჭრილი რეჰანით.
გემრიელად მიირთვით