გოზინაყი
ქართული სამზარეულო

ინგრედიენტები :
გამა სოკო ტუნა ატამი

შემადგენლობა:

  • 0.5 კგ ნიგოზი
  • 0.5 კგ თაფლი
  • 100 გრ შაქარი

მოზადება:

თაფლი და შაქარი ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე 3-4 წუთის განმავლობაში. ჩავაყაროთ თხლად და გრძლად დაჭრილი

თეთრი ნიგოზი და ვადუღოთ 15 წუთი. გამზადებული გოზინაყი გადმოვიღოთ სწორ ცივი წყლით დანამულ

თეფშებზე,კოვზით გადავასწოროთ ზედაპირი, გავაციოთ და დავჭრათ სასურველ ფორმებად.

გემრიელად მიირთვით